dissabte, 19 de setembre del 2009

Exercici video Interactivitat






INFORMACIÓ RELLEVANT:

-En primer lloc el video ens parla del gran canvi que han sofert els ordinadors en els últims anys, ja que els primers ordinadors només podien treballar amb números i poc a poc van anar afegint-hi textos, sons i imatges.
Gràcies a aquests avenços s'ha pogut aconseguir una millora de la comunicació humana.
-Ted Nelson va elaborar un projecte que va aportar moltes innovacions com els termes hipertext i hipermèdia per a definir la informació relacionada o en xarxa.
-Una altra de les noves aportacions és la que va fer l'equip de Douglas Englebart amb la creació del ratolí que permetia la comunicació d'anada i tornada entre la persona i l'ordinador; la van denominar Comunicació interactiva.
- Més endavant va apareixer el CDRom i amb ell els videojocs; però la interactivitat que s'establia era d'una persona amb ella mateixa.
- Així amb l'aparició d'internet la interacció es pot realitzar amb altres persones per a comunicar-nos; i les seves aplicacions poden ser de tot tipus: tant lúdiques, educatives, socials, laborals...
- I per acabar el video ens explica que la clau de l'interactivitat és la interfície, ja que és la que ens permet la comunicació entre la persona i l'ordinador.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada