dilluns, 2 de novembre del 2009

Arts Plàstiques en l'Educació Infantil: Un primer contacte amb la blogosfera

Navegant per la xarxa hem pogut trobar una gran diversitat de pàgines que ens presenten activitats manuals per a realitzar per infants d'entre 0 i 6 anys. Podem trobar, des de blocs o pàgines d'escoles que publiquen fotografies, vídeos i explicacions per a que tothom pugui dur a terme les activitats, pàgines web com xtec, pàgines o blocs personals de gent admiradora de les activitats plàstiques...
Ens a semblat molt interessant reunir diverses pàgines entre els membres del grup de "blogosfera", així com participar a les pàgines deixant comentaris i altres pàgines que no estaven enllaçades.
Aquí us deixem un parell d'aquestes pàgines per a que us divertiu mirant-les i us serveixin d'ajuda en el dia a dia amb els infants i a poc a poc anirem enllaçant moltes més pàgines i comentant-les entre tots.


Si investigueu per dins aquesta pàgina web trobareu diferents treballs que han realitzats els alumnes d'aquesta escola.


Un aspecte que ens ha semblat interessant ha estat que mentre anàvem navegant per la xarxa ens hem topat amb la mateixa pàgina web enllaçada des de diferents punts de la xarxa.
Nosaltres l'hem trobat des del google

i després l'hem vist des de la pàgina de l'Xtec.cat

6 comentaris:

  1. HOLA he trubat un bloc bastant interesant sobre treballs manuals el tinc el meu bloc

    ResponElimina
  2. Acabu de trubar un altre bloc i esta molt be tambe en aquet he fet un cumentari.

    ResponElimina
  3. Nosaltres a l'escola bressol, moltes vegades agafem idees de decoració de l'aula del programa "Art Attack" encara que és molt difícil poder coincidir en l'horari en que es fa aquest programa. Per aquesta si alguna vegada un recomanen algun art plàstic fet en aquell programa, podreu trobar videos a internet, estan molt ben explicats i tens la facilitat de poder anar parant el video per fer-ho a l'hora que el noi que ens ho explica.
    Mireu aquest exemple: http://www.youtube.com/watch?v=xj1ciKaeA8w

    ResponElimina
  4. Donant voltes per diferents blocs d'educació infantil, d'escoles, etc. he trobat una cosa que penso que és molt interessant, el fet de reduïr residus i concienciar als infants, fer arts plàstiques a través de material reciclat.
    Mireu aquest bloc, sembla interessant, ja hem direu que us sembla.
    https://www.blogger.com/comment.g?blogID=8133081526074526487&postID=9077275691292329577&page=1&isPopup=true

    ResponElimina
  5. Hola a tots he trubat una altra pagina que crec que es interesant.
    http://www.estelcomercial.com/manualitats/

    ResponElimina
  6. Hola a tots incloc un blog que també parla sobre manualitats, l'hi vaig publicar un comentari explicant-li el que estavem fent!
    http://alicieta.blogia.com/2007/040202-manualitats.php

    ResponElimina