dijous, 26 de novembre del 2009

Setmana Blanca: MNAC


El dimarts dia 17 de Novembre, el segon dia de la setmana blanca vam anar a l MNAC a conèixer les propostes educatives de que disposa el museu. Des d'educació infantil fins a la gent gran, passant pels joves, les famílies... disposa de recursos i activitats per a tothom.
Com som estudiants d'educació infantil la visita va estar enfocada en els dos projectes que tenen en vigor actualment, pensats per aquest grups d'edat que comprèn dels 3 als 5 anys: So i color: Aproximació a l'art romànic i Dansa de fades i follets.

En el meu cas vaig anar a veure: "Dansa de fades i follets" una visita plena de màgia i de coneixements molt interessants, per a fer una primera aproximació als infants en el món de l'art.
La visita ens la van presentar com si nosaltres fóssim els infants que anirien a veure-la i amb la col·laboració de tots va ser una experiència molt maca.
Vàrem començar la visita per aquest quadre i vàrem conèixer a la titella "la goteta d'aigua".

Envoltats en la màgia dels quadres de fades i follets vàrem anar passant per diferents sales i vàrem conèixer diferents autors i les seves obres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada