dijous, 26 de novembre del 2009

Setmana Blanca: Auditori


El divendres 20 de Novembre vàrem anar a l'Auditori a escoltar un concert pensat per a nens d'educació infantil: Corda i descorda.
Un servei educatiu envoltat de música en directe, instruments i activitats pensades per als infants.

L'objectiu d'aquest projecte és:
- Ser un nucli coordinador i dinamitzador de tot el referent a educació musical a Catalunya.
- Promoure, incitar i acompanyar la reflexió, la renovació i el canvi.
- Apropar i normalitzar la relació entre el públic i la música.
- Dissenyar concerts i activitats que facilitin el gaudi de l’audició en directe a totes les persones que hi assisteixin, siguin infants, joves o adultes, i tinguin o no cultura i coneixements musicals.

En la visita que vàrem realitzar nosaltres vam veure el museu, ens varen fer una petita explicació a una sala on després vam poder tocar diferents maquetes d'instruments i per últim El Concert!!

Corda i descorda:
"És un concert on els protagonistes descobreixen les diferents sonoritats dels instruments de corda mitjançant la música, la màgia, la comicitat i la imaginació. Durant el concert es podrà sentir un repertori variat que engloba des de les cançons tradicionals catalanes al blues passant per grans pilars de la música clàssica com Mozart, Shubert, Brahms i Bartók."
(pàgina web de l'auditori)

Des de la pròpia experiència m'agradaria dir que em va agradar molt aquesta manera tant diferent d'enfocar un concert per a infants tan petits. I que personalment em vaig sentir molt còmoda i entusiasmada amb aquesta vivència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada