dijous, 24 de desembre del 2009

Blogosfera: Reflexió final.

Després de molts dubtes sobre com podíem dur a terme la pràctica sobre blogosfera podem dir que hem fet un bon recull de pàgines que parlen de les arts plàstiques, amb moltes activitats per a dur-les a terme amb els infants.

En resum la nostra feina ha estat de recerca a pàgines web o blocs que tracten aquest tema i mitjançant comentaris ens hem posat en contacte i em intercanviat opinions i vivències.

Entre els membres de blogosfera també em anat comentant les nostres troballes i hem anat creant una xarxa que poc a poc ha anat creixent gràcies a l'aportació dels membres del grup així com de les persones que han publicat activitats a les seves pàgines personals.

Personalment m'agradaria comentar que he après la funcionalitat de crear blogosfera per a que aquest mon tant gran com és internet es pugui anar unint entre sí, i així es pugui trobar la informació que desitgem d'una manera més senzilla.

Per saber si realment em aconseguit l'objectiu he buscat la definició a la Viquièdia:

Una blocosfera o blogosfera, també coneguda com a món de blocs o univers de blocs, és la comunitat o xarxa social d'un grup de blocs i els seus blocaires. Gràcies a característiques com els canals web, els comentaris i els enllaços, alguns blocs poden connectar-se més o menys densament entre ells a partir de la mútua lectura, participació i referència dels seus autors, generant així en conjunt una cultura pròpia. Hom es refereix també a la comunitat al voltant de tots els blocs existents a Internet com a la blocosfera.

1 comentari: