dimecres, 9 de desembre del 2009

Seminari dijous 3 de Desembre

En aquesta sessió de seminari varem aprofitar molt les dues hores que teníem ja que portàvem treballs endarrerits. Vam començar presentant dos noticies:
- Los alumnos extranjeros en Catalunya estarán un mes en aulas separadas.
Vam llegir la noticia, i la vam estar comentant i debatint sobre aquest fet, ja que hi havia gent de la classe que opinava que no estava bé que els separessin només arribar, ja que així no s'integrarien. Però la gran majoria de gent de seminari opinava que si que és una bona mesura per a que els infants estrangers s'adaptin i tinguin unes nocions mínimes de la llengua per a que després es puguin comunicar amb més facilitat i així no endarrerí el programa escolar dels altres infants.

La segona noticia que vàrem comentar:
- Las jornadas de los padres crean "niños llavero"
Després de comentar la noticia podem extreure dos punts clau:
- El fet de la impossibilitat de compaginar els horaris dels pares amb els dels fills i per això apareix el terme "niños llavero" ja que des de molt petits han de portar les claus de casa seva i estar-se tota la tarda sols a casa.
I per altra banda també el fet que això comporta: que molts nens estiguin sobrecarregats d'activitats extraescolars.

En aquesta sessió també vaig tenir l'oportunitat de presentar el treball d'entorn sonor: consisteix en un recull de sons que podem arribar a escoltar a casa nostra o de camí cap a la universitat.
Us adjunto el treball per a que hi doneu un cop d'ull:

Entorn sonor

Per acabar la sessió diferents persones de seminari vam explicar els nostres contes i a continuació us explicaré el meu:

EL RECTANGLE QUE VOLIA SER QUADRAT o el mariner despistat:


Conte
View more presentations from Gemma.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada