dissabte, 19 de desembre del 2009

TIC: Movie Maker

El programa Windows Movie Maker és un editor de vídeo gratuït que permet crear, editar i compartir pel·lícules de manera senzilla.
Permet incloure efectes especials, música i narracions a la pel·lícula per a donar-li un aspecte enriquidor.
Per a realitzar la pràctica primer ens em de descarregar el programa: windows Movie Maker. Un cop el tenim instal·lat podem observar tots els seus components.


Obrim un nou projecte: 'Arxiu- Nou projecte' i veiem que tenim diverses opcions per a incloure el nostre vídeo al projecte: Podem capturar el vídeo des d'un dispositiu, importar el vídeo des del nostre ordinador, importar imatges i música.
Ara ja tenim tots els components, només hem d'arrossegar els clips fins a la barra que trobem a la part inferior de la pantalla. Podem posar una línia de temps o un guió gràfic, depèn del que ens sigui de més utilitat.
Un cop ho tenim tot a la barra del temps/guió gràfic, hi podem incloure les transicions, els efectes de vídeo, crear títols o crear un Auto Movie per a una edició més ràpida amb efectes sorprenents.

Podem veure les modificacions que anem fent amb la visualització prèvia.


Ja tenim el projecte acabat ara només ens cal guardar-ho: podem triar allà on ho volem guardar: A l'ordinador, a un CD, enviar a una pàgina web, per correu electrònic o enviar a una càmera de vídeo DV.

Per a poder penjar el vídeo al bloc vam haver de penjar-lo al Youtube, fent-nos un compte personal.
Aquí us deixo el meu projecte: Casa meva.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada